Nåde den som kjører i den gale fila

Jeg kjenner folk som er heterofile og folk som er homofile. Trivelige folk alle sammen.

OL i London har fått sin egen «legning».

I alle fall i sin egen fil.

OL-fila. Eller Olympic Lane, som den heter. Har i grunnen ingenting med verken homofila eller heterofila å gjøre. Men den skaper like mye debatt som homofili har gjort opp i gjennom årene.

Det irriterer alle som er lokale og har noe på veien på gjøre med et kjøretøy, men for oss som jobber her borte og vet hvordan trafikken kan være, så er det helt topp.

Men dette er svært omstridt. Det har seg nemlig sånn at veimyndighetene i London har stengt av en fil på veiene som kun får brukes av offisielle OL-kjøretøy, så som busser, biler, diverse VIP-kjøretøy og ekstra innledie taxier.

Det betyr at de som bruker veiene til å gjøre arbeid, som vanlige taxisjåfører osv, får langt tøffere arbeidsforhold. Og nåde den som kjører i OL-fila.. Da vanker dte bøter.

Mange av dem hevder de tjener mye mindre penger, de får ikke gjort jobbene sine, og raser mot staten.

Det er ikke vanskelig å forstå dem og føle med dem.

Men på en annen side, med mange tusen journalister på jobb så ville det vært galskap å tvinge alle disse ut i køer, trafikkaos og kork på veiene. Joda, vi tar t-banen og tog vi som alle andre, men mange arenaer krever veier. Da kan vi ikke stå og trøkke i London-trafikken.

Så derfor flyr vi rundt i OL-fila, da, alle sammen, og nyter vår tilværelse som olympiafile.

Det er med den legningen som alle andre, noen synes den er ålreit, andre hater den og snakker nedsettende om den.

Folk blir aldri fornøyd.