Ren og pen innvendig.

Dette er en rensemetode for magen og hals som for meg var ganske ny. Dette bør man altså gjøre en eller to ganger i uken for å vaske bort matrester og gugg som sitter igjen i magen og halsen. Og dette gjør man altså om morgenen før man spiser, så man spyr da bare opp vannet som man drikker. Jeg er jo litt nybegynner da, og dette er mitt andre forsøk. Men for å være ærlig så er jeg ikke sikker på om jeg kommer til å fortsette med det. Vi får se!

Http://youtube.com/watch?v=jM36_ETTdCw

I yoga og meditasjon skal man puste gjennom nesa, og helst bare gjennom nesa(ble litt problematisk når jeg bare brukt opp siste dusj av nesesprayen min, og nesa enten er fullstendig tett eller som en softis i 40 graders sol). Derfor kan det være lurt å rense opp i nesa med å skylle med kroppstemperert saltvann. Inn gjennom det ene neseboret og ut gjennom det andre. Denne renseteknikken kalles neti.

image

 

Sånn da er jeg virkelig klar for yogatimen min.