Nepal Yoga Retreat

Etter gårsdagens heller kvalme scener, tenkte jeg å legge ut noen bilder i vakre omgivelser, av noe litt lettere akseptert motiv. Håper jeg i det minste.

Jeg klarer dessverre ikke å huske hva posisjonene heter alle sammen, men de har et navn og de er ikke like på nepalesisk, engelsk og norsk. Såpass husker jeg.

imageimageimageimageimageimageimageimage

 

Jeg er stolt jeg! Ikke vet jeg om dette er noe å skryte av, så nå er det bare rett hjem på Elixia Sentrum og sjekke om jeg kan holde følge med de eldre slangemenneskene på Hatha Yoga gruppetimen. Hvis dette er dårlig, så har jeg et forsvar: Jeg hadde kink i nakken(presset meg bittelitt for mye) og var bom tett i nesa når vi tok disse bildene.

Jeg tror jaggu meg jeg skal kjøpe meg en yogamatte når jeg kommer hjem også. Hvor fantastisk hadde det ikke vært å klare å utvikle en så sterk viljestyrke at man kunne trene hjemme? GRATIS. Det er dyrt å holde seg i form, ass, med mindre man har en grei dose av denne viljestyrken. På en eller annen måte skal jeg klare å opprettholde, og til og med utvikle, yogaferdighetene mine. Fordi man kan jo ikke leve et perfekt liv uten god helse, kropp og sinn. Og det vil jeg jo. He he.