Den lille røde

Jeg har lenge kikket etter en fin rød kjole, og var veldig glad da jeg fant denne på Monki. Den har lange ermer, en dyp V foran, og er passe casual. Jeg føler meg veldig fin hver gang jeg har den på. Det som er genialt er at den kan brukes både til hverdags og til fest, avhengig av hvordan man styler den (jeg nevner sånt veldig ofte, men jeg faller som regel for slike plagg).

KJOLE monki SOLBRILLER h&m JAKKE carlings BOOTS din sko VESKE pieces

I dag valgte vi å dra hjem til Julie for å slappe av, ta en dusj og spise taco. Man merker hvor mye hverdagsluksusen betyr etter noen dager i telt. Det var utrolig deilig. Tidligere i dag snakket jeg med en som har merket en forskjell på Hove fra tidligere år, og det er at folk er mer på camp enn på festival. For min del stemmer nok det. Jeg regnet på det i dag, og har kun vært på tre konserter så langt. Maren har vært flinkere sånn sett. Vi utfyller hverandre fordi vi er ulike på en fin måte.

For min del handler festival mye om å møte mennesker. Musikken er en bonus. Jeg er veldig interessert i relasjoner og personer, og er en veldig sosial person, så for meg betyr slike ting veldig mye. Jeg har vokst opp i et hjem hvor slike ting har stått mer sentralt enn musikk, så for meg blir det veldig naturlig. I dag skal jeg derimot ta meg selv i nakken og få med meg flere konserter. Det ser jeg frem til! Håper flere av dere storkoser dere under Snoop, og krysser fingrene for at han møter opp presis denne gangen (ref. Quarten). Hehe.