Hovefredag

Med liten tilgang til strøm går det hardt utover mobiltelefonene, som er avslått store deler av tiden med flatt batteri. Etter tips fra min bror tok jeg med meg en kontaktpadde i år, med plass til flere kontakter. Det er lurt både for å komme lenger frem i køen, om det er mange som skal lade mobiler, og et triks for å få seg nye venner. I går samlet vi oss en gjeng ved huset med kontaktuttak i, tok med oss bærbare høyttalere, satt stoler utenfor og storkoste oss før kveldens konserter. 

Planen var også å fikse luftmadrassen min som hadde punktert i løpet av natta. Etter mange mindre vellykkede, og kreative forsøk måtte vi til slutt konkludere med at det slaget var tapt. Det ble med andre ord nok en kveld på bakken for min del.

Siden alle skulle på Skrillex, og jeg ikke er en dubstepfan, så ble det Envy-konsert for min del. Og jeg angrer ikke. Det var kjempegøy! Jeg og min bror har en tradisjon om at vi møtes etter alle konserter for å spise pizza sammen, og i går var intet unntak. Hovefredagen skuffet så absolutt ikke.

Regnet lettet utover dagen, og jeg fikk den hoveavslutningen jeg håpet på. Det ble en veldig fin kveld med mine nye venner, som jeg håper på å treffe igjen en gang. Det er litt vemodig å forlate folk etter å ha bodd tett sammen over flere dager. I morgen, når jeg skal sette sammen bildene mine til et oppsummeringsinnlegg, blir det nok litt vemodig å bla gjennom alle de gode minnene. Det er minner jeg ikke ville vært foruten, og jeg vet også at jeg får flere av dem i tiden fremover.