Min sommergarderobe

Det var så deilig å klargjøre klesskapet for sommeren. Å bytte ut tunge, tykke vinterplagg med florlette sommerklær er like herlig hver gang. Denne sommeren er det noen fellestrekk blant plaggene som pryder klesstativet mitt.

Hvite skjorter
Hvitt er en stor trend denne sommeren. Personlig får jeg ikke nok av den hvite skjorta, og har den i flere varianter. Dette er et plagg som passer til de fleste typer stiler, og kan enkelt kombineres med andre plagg. En god investering med andre ord.

Denimshorts
Denimshortsene mine dras frem hver sommer. Det er ikke sjeldent jeg er på skattejakt i bruktbutikker på utkikk etter et par billige nedslitte herrejeans jeg kan angripe med saksa. Hurra for gjenbruk!

Mønstrete plagg
Jeg er en stor fan av blomstermønster, og det har vært gledelig å se at vår- og sommercatwalken for 2012 har vært preget av plagg med fargerike mønstre. Særlig blomstermotivet er veldig populært. I år kan de mønstrete plaggene gjerne kombineres med hverandre, noe jeg er veldig gira på å prøve.

Pasteller
Med min lyse hud og blonde hår har ikke knallfarge-trenden helt passet meg. Derfor synes jeg det er ypperlig at det er mer pasteller å se i butikkene i år.

Prikker
Svarte plagg med hvite prikker får ofte følge med meg hjem. Jeg blir visst ikke lei av dem.

Hvilke typer plagg preger ditt klesskap i sommer?