En svart onepiece

Jeg eier ingen OnePiece (selv om jeg ønsker meg en i hvit kosebamse-stoff), derimot eier jeg denn fantastiske maxikjolen fra Malene Birger, og det er nesten det samme.

KJOLE malene birger SKO converse DENIMJAKKE kjøpt på 90tallet en gang KLOKKE triwa SMYKKE modekungen VESKE gianni chiarini HUND gordonsetter ved navn Embla

Dette er kjolen jeg tar på meg når jeg egentlig bare vil subbe rundt i joggebukse og joggegenser, men helst bør se hakket mer representabel ut. Kjolen er med andre ord en av de mest brukte plaggene i klesskapet mitt.

Hunden er forresten Embla, familiens kjæreste – om noe gamle – medlem. I april fylte hun 13 år (som er en hel haug med år i hundeår, men jeg husker ikke helt hvor mange. 100 ?), så hun er lykkelig pensjonist med grå bart og skjegg. Hun er også grunnen til at jeg har permanente blå ringer under øynene, da jeg står opp klokken halv seks om morgenen for å gå tur og mate beistet. Usikker på om dette er normalen for gamle hunder, men Embla er ihvertfall mer enn fornøyd med tingenes tilstand. Og apropos det, nå maser hun om kveldsturen. Ha en fin kveld i sommersola !