I sminkeskuffen: Maren

Ettersom jeg bor i evig sommer på Hawaii, har antallet produkter jeg trenger for å komme meg gjennom dagliglivet sunket drastisk. For hvem trenger primer og tjukk foundation når sola gjør at huden ser sunn og fresh ut store deler av året? Men nå som jeg er hjemme har brunfargen sakte men sikkert forsvunnet, og da øker trangen til å bade ansiktet i sminke før jeg går ut av døren. Heldigvis klarer jeg å holde behovet på et moderat nivå, for å sitere Rimi eller Rema 1000 eller hvilken nå enn matbutikk det er som har dette ordtaket: det enkle er ofte det beste.

Jeg liker å ha orden i sminken min og samler som regel alt som er tynt og langt i kopper, glass eller liknende for å ha mer kontroll og system i kaoset. Parfyme bytter jeg hele tiden, for jeg går så fort lei av dufter, så sånne små flasker er jeg stor fan av. Akkurat nå er Calvin Klein’s Beauty min sommerduft.

Siden tidlig videregående har jeg sverget til bareMinerals id-pudder, og til dags dato har jeg ikke hatt noe behov for å bytte. Tunge, kremete foundation dekker kanskje mer, men om sommeren (eller på Hawaii) blir det veldig tungt å gå med og det krever også mye mer arbeid for å se naturlig ut. Maske-looken er ikke så fet.

En ting jeg er nesten mer avhengig av en mascara er øyenbrynspennen min «Instant Brow Pencil» fra Benefit. Men jeg bruker den til å fylle brynene, ikke tegne dem på. Selv syns  jeg påtegnede bryn ofte bare ser veldig plastikk ut. Til pent/fest/andre sammenhenger legger jeg som regel øyenskygge i fargekombinasjon lys beige og gull, eller mørk brun.

Favorittmascaraen er Telescopic fra Lóreal, og jeg bruker kun vanlige leppepomade uten noe glitter eller farge på leppene. Glitteret tar jeg på neglene istedenfor, og min favorittneglelakk for øyeblikket er Deobrah Lippmanns Believe. The one and only; Cher har vært med på å lage den, så den kan glitre. *sparkle* Og det er det.

Når alt kommer til alt så kan man vel si at både meg og Lena er tilhengeret av begrepet less is more. Og det burde man vel være om sommeren.