Min stil: Celine Albert

Hun har stylet photoshots, musikkvideoer og editorials, jobbet for danske Costume og blogger på bloggnettsiden Looklab.dk. Med et navn som tatt rett ut av lista over potensielle artist-navn skjønner man at Celine Albert er ment for noe stort, og internasjonalt. Vi har slått av en liten prat med en av de desidert kuleste jentene vi kjenner for å få vite hva som er hennes favorittbutikk, hva som er et typisk Celine-antrekk og hvem som inspirerer henne.

Hva jobber du med/gjør du akkurat nå?
For tiden jobber jeg som modelagent, blogger (http://celinealbert.looklab.dk/) og freelance-stylist.

Har du et par jobber du har gjort tidligere som du er ekstra stolt av? Da jeg jobbet som mote og skjønnhetsassistent hos Costume og da jeg stylet musikk videoen til Dj Alligator. Sistnevnte gikk over hele fire dager og vi jobbet fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Det var hardt, men også utrolig gøy! Jeg er stolt av den da det er min første store musikkvideo som jeg har stylet alene. Ellers var det å være sensor til stylist-eksamen på Art of Style en morsom opplevelse.

Hvordan, og når startet interessen din for klær og stil?
Min mor har fortalt meg at jeg ville kle meg selv allerede da jeg var 2 år, så det begynte rimelig tidlig. Jeg har interessert meg for klær så lenge jeg kan huske. Min mor har en klesbutikk i Kristiansand, så jeg tenker jeg har blitt påvirket av henne. Jeg har på en måte vokst opp med klær.

Hva er et typisk Celine-antrekk?
Kjoler og skjørt! Det er så behagelig å gå med samtidig som det ser lekkert og feminint ut.

Hva/hvem inspirerer deg?
Vanlige mennesker på gaten. Elsker å se hvordan folk styler sine egne klær på forskjellige måter. Jeg blir også veldig inspirert av bloggerene Columbine Smille og Hanneli Mustaparta. Columbine fordi hun er mester i å kombinere mønster og Hanneli fordi hun har en enkel og ren stil.

Hvilke butikker er dine favoritter?
H&M og Zara hvis man skal tenke highstreet-butikker. Ellers elsker jeg O/Z her i København, og Acne.

Handler du mye vintage? Hva er ditt største vintagekupp?
Ja! Men i det siste er jeg blitt hekta på luksusgjenbruk fordi man kan få fått i de kuleste designerting til en VELDIG redusert pris + at kolleksjonene kan være så lite som to sesonger gamle. Sweeet! Mitt beste kupp må være den lange grønne vinterjakken min. 50 kr! Det er en sånn orginal militærjakke fra Australia så den er megavarm om vinteren. Ellers må det være Acne Pistol bootsene mine som jeg fikk for 300 kr på Acnes lagersalg.

Hvilke designere føler du ligger nærmest din stil og de tingene du liker best? Céline fordi de har en ren men unik stil, Chloé fordi merket er romantisk og litt bohem aktig (men ikke for mye) og Acne, de lager bare kule ting!

Hvilke trender vil du følge i sommer?
Maxi- og midiskjørt! Er også blitt hooket på bukser med vidde.

Hvis du om ti år skal se tilbake på stilen din slik den er nå, hva tror du du vil si om deg selv da?
At jeg hvertfall hadde min egen stil.. hehe. Nei men jeg tror ikke jeg vil tenke – shit gikk jeg sånn der? Som jeg nå tenker om 90 tallet – og nei jeg var ikke en av de kule grunge-jentene.

Er du en sko- eller veskejente?
Veske! Elsker vesker!!

Og hva er din absolutte favorittveske?
Céline-vesken selvfølgelig!

Favorittbutikker i Kristiansand?
Studio Å’C!!

Hva slags tilbehør bruker du mest?
For tiden er det ringer, men det skifter veldig mellom ringer, armbånd og smykker.

Hva er din største lidenskap?
Mote og interiør!! Elsker alt som har med styling og sammensetninger og gjøre. Det å skape en helhet av mange små ting, ja det er helt meg!

Hva er dine drømmer for fremtiden, og hvor realistiske tror du at de er?
Det er nok å ende opp med å jobbe med mote. I PR-byrå eller moteblad.
Jeg tror at hvis man vil noe nok, så skjer det nok en dag.

.

Vet du om noen vi bør besøke garderoben til? Tips oss gjerne på Facebook, eller i kommentarfeltet.

.

2 tanker om “Min stil: Celine Albert

  1. Tilbaketråkk: Sortkledd i sola | Sørlandsstil

  2. Tilbaketråkk: Min stil: Kristina | Sørlandsstil

Det er stengt for kommentarer.