Min stil: Kariann

Vi har besøkt Kariann Landsverk (18) fra Kristiansand som blogger for Trendsales, og jobber på Alone / Together i Kvadraturen. Hun har en utrolig kul stil, og skiller seg ut på en god måte. Både jeg og Maren hadde lyst til å ta med hele garderoben hennes hjem. Les mer for å se bilder og lese Kariann sine svar på spørsmål om stilen hennes.

Hvordan vil du beskrive stilen din, Kariann?

– Minimalistisk. Jeg liker når antrekket har en helhet. Det vil si at det ikke er delt opp med mange ulike typer plagg og farger. Også liker jeg veldig godt klær med et sporty preg, selv om jeg hater å trene. I tillegg er jeg fan av punkstilen.

Hva er et typisk Kariann-antrekk?

– For tiden går jeg mye med joggesko, en litt lang kåpe eller jakke, og med mitt limegrønne skjerf til. Det gjør jeg til tross for at det er sommer.

Hvordan, og når startet interessen din for klær og stil?

– Den startet ordentlig da jeg begynte å lese bloggen Livingdoll. På den tiden var jeg 14 eller 15 år gammel. Siden den gang har interessen bare vokst seg større. Jeg har også hatt en drøm om å bli klesdesigner helt fra da jeg var ganske liten. På den tiden sydde jeg klær til mine bratz-dukker.

Hva/hvem inspirerer stilen din?

– Jeg leser veldig mange blogger og et par moteblader. Det danske motebladet Cover kjøper jeg alltid, og Russh har mange fine bilder. Bortsett fra det henter jeg inspirasjon fra mange designere, gjerne via nettsiden Style.com

Hva er ditt favorittplagg? Hvorfor liker du akkurat det plagget?

– Jeg tror det må være min pyjamas fra Weekday (blusen er på bildet over). Den elsker jeg. Den er i hvitt og blått barokkmønster, og er så enkel og fin. Jeg kan ha den på meg til alle anledninger.

Hvilke trender følger du i sommer?

– Jeg elsker pyjamastrenden over alt. Det er den kuleste trenden som har eksistert så lenge jeg har levd. Ellers så er jeg en stor fan av hvitt, og elsker hvitt fra topp til tå. Pastellfarger synes jeg er veldig fint dersom man gjør det ordentlig, og på en minimalistisk måte.

Hvilke butikker er dine favoritter?

– Siden jeg bor i Kristiansand, og ikke har så mange alternativer, er favorittene Retro, Zap og butikken jeg selv jobber på, som er Alone / Together. Jeg handler for det meste ikke i de butikkene, for det har jeg ikke råd til, men jeg synes de har det fineste tøyet.

Handler du mye vintage? Hva er ditt største vintagekupp?

– Det er jo bare en vintagebutikk i byen, så jeg handler ikke mye vintage. Men jeg går ofte på Fretx eller Shalam og handler. På Shalam kjøpte jeg for eksempel en ullkåpe som er mørkegrå. Den har jeg brukt nesten hver dag i ett år, så det er nok mitt største kupp.

Hvordan opplever du det å ha en stil som skiller seg ut i Kristiansand?

– Det er gøy. Ofte er det og nesten litt slitsomt, for folk spør om mange rare ting. Eksempler på slike spørsmål er: «Hvorfor har du på deg det?» og «Hvorfor er den blå?» og «Hvorfor har du på deg så stygge sko?». Men bortsett fra det så er det bare moro, og jeg vil egentlig ikke påstå at jeg har en veldig spesiell stil.

Når du vil se ekstra fin ut, hva tar du på deg da?

– Da tar jeg på meg noe helt sort med et par stiletthæler til. Jeg har nesten bare sorte kjoler.

Hva er din største motetabbe?

– Det må være et antrekk jeg hadde på meg da jeg var rundt tolv år, og var på campingtur. Jeg hadde på meg et hvitt skjørt, en rosa topp med en hvit nettingsinglet over. På toppen av det hele hang det en rosa pyntelenke på skjørtet. På den tiden skulle alt matche. Jeg hadde til og med rosa øyenskygge på meg.

Hvis du om ti år skal se tilbake på stilen din slik den er nå, hva tror du du vil si om deg selv da?

– Jeg tror jeg kommer til å synes at stilen min er lite gjennomført og kanskje litt lite fargerik.

Hva slags tilbehør bruker du?

– Jeg er ikke en stor fan av smykker, og i hvert fall ikke mange på en gang. Det tror jeg er det verste jeg vet. Men jeg synes det er fint med ett smykke, eller noen små ringer. Også har jeg jo neseringen, som gjør at det er vanskelig å bruke øredobber uten å se ut som et stammemenneske. Hvis jeg går med smykker liker jeg at resten av antrekket er enkelt, og at det tar hensyn til smykkene.

Er du en sko- eller veskejente?

– Helt klart sko! Jeg begynte å gå med høye hæler daglig veldig tidlig, fordi jeg kun er 159 cm høy. Jeg synes ikke det gjør noe å bare eie en dyr veske, egentlig – så lenge det er en veske man liker. Og den jeg vil ha tør jeg ikke ta meg råd til enda.

Hvis du skal dele et stiltips med våre lesere, hva vil du si til dem?

– At det enkle ofte er det beste. Og at en bør følge de trendene som passer til en, og ha på seg det en føler seg vel i, for da ser en oftest best ut.

Vet du om noen vi bør besøke garderoben til? Tips oss gjerne på Facebook, eller i kommentarfeltet.

En tanke om “Min stil: Kariann

  1. Tilbaketråkk: Min stil: Kristina | Sørlandsstil

Det er stengt for kommentarer.