Min stil: Kristina

ÅPEN SAK: Denne gangen har vi besøkt Kristiansandsjenta Kristina Bergsvik, eieren av bloggen Kristinabe.blogg.no og bloggverdenens søteste smil. Hun har en klassisk stil med innslag av mye originalt tilbehør og detaljer. Les Kristinas svar på spørsmål om stilen hennes, og se bildene vi tok da vi besøkte henne på Lund.

Hva jobber du med/gjør du akkurat nå?
Jeg er deltidsansatt på Lindex og skal studere nordisk språk og litteratur ved UIA til høsten. Ved siden av jobb og skole blogger jeg og jeg liker veldig godt å trene.

Hvordan vil du beskrive stilen din?
Stilen min er veldig variert vil jeg påstå. Jeg liker både å kle med sofistikert med skjorter og blazere samtidig som jeg er kjempeglad i plagg i imitert skinn, mine baggy jeans og oversized t-skjorter. Jeg liker godt plagg som er litt guttete, men kan også gå med skjørt og kjoler til hverdags.

Hvordan, og når startet interessen din for klær og stil?
Den startet på videregående da jeg fikk meg jobb og begynte å tjene mine egne penger.

Hva/hvem inspirerer stilen din?
Kjedebutikkenes nettsider inspirerer meg aller mest. Jeg går ofte inn og sjekker hvilke nyheter som har kommet eller skal komme til butikkene. Mange av butikkene har også lookbooks på nettsidene sine som jeg også inspireres av. Ellers så inspireres jeg av de mange bloggene jeg leser og mennesker jeg ser på gata.

Hva er ditt favorittplagg?
Jeg er kjempeglad i vinterkåpa mi ull fra Surface to air. Den er kjempefin og varmet meg i hele fjor vinter. Dessuten fikk jeg den av kjæresten min. Gleder meg til å ta den fram igjen!

Hvilke butikker er dine favoritter?
Som student har jeg et begrenset budsjett og handler derfor stort sett i kjedebutikkene. Heldigvis så er det fullt mulig å få tak i moteriktige, fine klær til en billig penge. Lindex og Gina Tricot er mine favoritter!

Hvilke trender følger du i sommer?
Jeg har brukt mye nagler og dongeriplagg denne sommeren. Gjerne slitt eller dipdyet dongeri. Army/kamuflagetrenden har jeg også hevet meg på og min kjærlighet for Conversesko har virkelig kommet til syne denne sommeren.

Hva er din største motetabbe?
Hehe, det må være den vinteren på ungdomsskolen da jeg gikk med ullsokker i klikk-klakkene uansett hvor mye det snødde.

Er du en sko- eller veskejente?
Jeg er skojente. Lenge, lenge hatet jeg å kjøpe sko. Jeg hadde størrelse 34-35 helt til midten videregående og måtte holde meg til sko i barneavdelingen. Det var helt forferdelig, men nå er det kjempegøy med sko. Med størrelse 35-36 kan jeg både shoppe sko for barn og kvinne, og fordi jeg er så lav kan jeg gå på så høye sko jeg vil.

Handler du mye vintage?
I det siste har jeg virkelig fått sansen for vintage. Jeg har både gjort kupp på trendsales.no, side2vintage og bruktbutikken Shalam her i Kristiansand. I tillegg har jeg funnet noen skatter på loftet. Mitt største vintagekupp må være den grønne jakken fra H&M Trend som jeg fant på Trendsales. Hadde ønsket meg den kjempe lenge.

Hva slags tilbehør bruker du mest?
Mest ringer og armbånd. I blant bruker jeg smykker, men du ser meg kun i øredobber på 17. mai.

 Mer «Min stil»? Vi har også vært inne i skapet til blogger Kariann og stylist Celine.

Vet du om noen vi bør besøke garderoben til? Tips oss gjerne på Facebook, eller i kommentarfeltet.