Aloha fra Hawai’i

De to siste dagene har passert i ekspressfart og jeg har helt ærlig ingen idé hva jeg har gjort halvparten av tiden. Zombie-alarm. Etter 26 timer på reise bar det rett ut på middag med en av mine bestekamerater som akkurat har flyttet hit, i seng klokken et, opp klokken 3 (tusen takk, jetlag!), jobbing fra 4 til 8, skole, jobb, sushi, jobb, sove tre timer, våkne av jetlag rundt 3:30, jobb i 12 timer, skole, hjem, sove, god morgen, hei. Idag er første fridagen (og første dagen jeg har klart å sove mer enn tre timer), så planene involverer å pakke ut av bagen, spise frokost på stranda, fikse internett til nye leiligheten, bade og bli brun.

Å flytte inn i ny leilighet er en ganske slitsom prosess i utgangspunktet (det er sikkert mange av dere som kjenner på den følelsen akkurat nå), prøv å legge til ekstrem jetlag. Det kan virkelig ikke anbefales. Det er bra jeg har Starbucks. Og et kollektiv med flink mennesker som ikke har jetlag.

Imorgen skal dere få en fyldigere oppdatering på denne byen og denne øya som jeg kaller mitt hjem. I la maika’i nou !