Hawaii i bilder

Dagene har gått fort her i Honolulu, og kameraet har blitt liggende hjemme store deler av tiden imens jeg har fartet mellom skolen og leiligheten. Men i går hadde jeg den med på våre store shoppingdag, hvor tre slitne sjeler dro fra varehus til varehus for å finne ting til den nye (delvis umøblerte) leiligheten. Og sko. Men bare et par. Jeg skal jo fremdeles spare.

Leser lekser på morgenen.

Palmene på Waikiki Beach.

Sliten, kaffetørst, jetlagged Maren på Barnes & Noble på jakte etter pensumbøker og Anna Karenina.

Lederen for vårt lille kollektiv, Briana, i vår nye bil. Vi har en bil!

Heaven on Earth, også kjent som Nordstroms outletbutikk. Masse dyre merker på 80% avslag. En hel haug med ting jeg aldri kunne tenkt meg å gå i, men inni mellom de tingene var det juveler, mange av dem.

Lunsjpause hjemme på verandaen i min favoritt tank fra Rip Curl.

To av mine romkamerater; Malin og Briana.

Chillin’ at Waikiki Beach. I dag og i morgen går Duke’s Oceanfest av stabelen, med surfekonkurranse, BBQ på stranden og masse musikk.

På vei inn i bilen etter 12 timer på Sears, Walmart, Kmart, Nordstrom Racks, Lowe, Salvation Army (Fretex), nøkkelsjappe, Sam’s Club, Barnes & Noble, og en haug med andre steder.

Ikke la deg lure av smilet, jeg hadde kink i ryggen fordi jeg løftet en bokhylle feil, hadde ikke drukket noe på fire timer og var så trøtt at jeg hadde problemer med å komme meg fra bilen til heisen da vi kom hjem. The Hawaiian lifestyle <3

Men hvis man ser bort ifra dagens kaos så er jeg så fantastisk glad for å være tilbake. Jeg elsker virkelig denne byen! Aloha and mahalo!