Who says money can’t buy you happiness?

Var på storshopping til leiligheten i går, men inni mellom alt det kjedelige fikk vi med et par småfine ting til dekor, og til meg. Dette skiltet stjal vi fra utstillingen på Brandy Melville (de selger alt i butikken, alt, alltid). Gjør seg absolutt veldig godt i vår jentekollektiv på Waikiki.

Ny kjole, den kommer kanskje på i kveld til innflyttingsfesten. Forelsket meg i denne fargen  da jeg løp rundt i mormors kjole tidligere i sommer, og nå vil jeg ha alt i dype blåfarger.

Sko fra Tory Burch på 85% avslag. BAM. Jeg danset gledesdans, holdt på å kjøpe et par andre sko, men endte heldigvis med å ta disse med hjem. Har lett etter kilehæler i cirka et halvt år, så det var på tide at jeg fant noen. Praktiske og pene. Vinn-vinn.

Trådkurven fant jeg på Lowes og er faktisk helt perfekt til blader, skolepapirer, og alt annet som jeg pleier å strø rundt på gulvet, sengen, kommoder, bord og alle andre flater. Fin var den også.

Chill topp til strandvær fra Brandy Melville. Som har nettbutikk. Og som sannsynligvis er en av mine favorittbutikker. Selv om jeg ikke passer 90% av klærne de selger der.

<3