Mine siste kjøp

Høsten er nesten her, og årstidens klær har inntatt butikkhyllene for fullt. Jeg har funnet noen nye plagg til høstgarderoben min de siste dagene, som jeg vet vil bi mye brukt. Klikk her for å se hva jeg har kjøpt.

Vesker fra Indiska og Foley + Corinna: Jeg falt umiddelbart for fargen på Indiska-veska. Den går til det aller meste i høstgarderoben min, uten å være kjedelig. Begge veskene kan fint brukes på skolen siden de er ganske romslige. I tillegg er de av skinn, så jeg kommer nok til å få glede av dem i lang tid fremover.


Ermeløs bluse fra Monki og lang strikket genser fra Vero Moda: Jeg er svak for bluser, og da særlig hvite. Men ofte ergrer jeg meg over at jeg ikke har noen sorte alternativer. Derfor er denne Monki-blusen svært velkommen. Jeg er svak for strikk, og denne er akkurat passe lang til at jeg kan bruke den som kjole.


Faux skinnskjørt fra Vero Moda: Skinn er veldig trendy denne høsten, og dette skjørtet er veldig tidsriktig med foldene. I tillegg skriker det ikke sexy, som en del skinnplagg har en tendens til å gjøre. Med den brede strikken og fasongen er det lett å kle ned, og gjøre mer hverdagslig.


Skjørt og blazer fra Monki: Motehøsten er preget av sterke farger, og rødt er alltid en vinner. Jeg er svak for maxiskjørt, og gleder meg til å innvie denne varianten fra Monki. Blazeren falt jeg for ved første blikk. Den er alt en høstblazer bør være. Fasongen, stoffet og fargen gjør den perfekt.