Nest-beste frokosten som finnes

I går ble det spontan innflyttingsfest i kollektivet, med det resultatet at vi alle ligger som slakt på sofaen akkurat nå. Eller ikke alle, bare meg, de andre har ikke kommet seg ut av sengen enda. Danset føttene av meg til skikkelig dårlig musikk, men det var en slik kveld hvor alt var bra uansett fordi menneskene var fine og stemningen magisk. Hvis dette er en indikasjon på hvordan det neste semesteret kommer til å være så tror jeg at det skal bli fryktelig enkelt å ha det fantastisk. Akkurat nå har jeg det *fantastisk* med frukt og yoghurt-porsjon nummer to. Beste frokosten som finnes når man er sliten og ikke orker  å lage det som er beste-beste frokosten (pannekaker, egg og bacon).

Senere skal jeg kaste meg over en liten DIY som jeg håper mange av dere vil like nå som skolestart her. Jeg liker den ihvertfall. Tror jeg. Hvis den er en suksess vil jeg like den skikkelig godt.