Sommerfine i Markens

Jeg fulgte suksessoppskriften fra tidligere og tok med meg kameraet da jeg var innom Kvadraturen en snartur mens sola skinte. Der møtte jeg blant annet Frida Aasen (over), en av moteverdenens nye modellyndlinger, som har jobbet i New York i sommer. Kanskje kjenner du noen av dem jeg så? Klikk for å se hva Frida har på seg, og hvilke andre personer jeg tok bilder av.

Frida Aasen (17) fra Kristiansand.

Frida har på seg en topp fra Topshop, bukser fra Rag&Bone og sko og veske fra Zara.

Linn Therese Nybø (24) fra Larvik, men bosatt i Kristiansand.

Shortsen og blusen hennes er fra BikBok, vesken fra Shalam, smykket fra Accessories og skoene er fra Bianco.

Trine Elise Laderud (13) fra Kristiansand

Vesken er fra Morris, shortsen fra Gina Tricot, T-skjorte fra Carlings, jakke fra H&M og sko fra Økonomisko.