En sniktitt: Anna Dello Russos tilbehørskolleksjon for H&M


I går var jeg på pressevisning og tok en titt på stilikonet Anna Dello Russos nye tilbehørskolleksjon for H&M. For oss sørlendinger vil kolleksjonen være tilgjengelig på internett, så det gjelder å sitte klar for å grabbe til seg favorittene når startskuddet går 4. oktober. Personlig vil jeg nok verken stille meg i kø, eller sitte klar på nett, for det er ikke en kolleksjon etter min smak. Anna Dello Russo er veldig maksimalistisk i stilen sin, men om man liker noen av produktene, kan de tones ned.


Anna Dello Russo er kjent for sine hodepryder. Denne er i ekte Dello Russo-stil.

Orange er en av de store trendfargene neste vår, så det kan være lurt å være på utkikk etter ting i denne fargen allerede nå. Om jeg skulle kjøpt noe fra kolleksjonen ville det vært dette smykket.


Et annet smykke jeg likte var det til venstre her. Bruk det til rocka klær for å skape kontrast, eller til den lille sorte når du skal på julebord. I kolleksjonen kommer det også matchende øredobber.


Skinnet på disse støvlettene var utrolig mykt til å være H&M. Skaftet går like over knærne.