Et snev av bar mage

Jeg er av den typen som ikke liker klær som er tettsittende, korte, uten ermer, antrekk hvor man viser for mye hud og for mye kropp. På andre er det selvsagt helt topp, osv. Men for min egen del trenger jeg å slenge på meg en stor, slitt denimskjorte (av den store, lange varianten) over den tettsittende kjolen, eller lave sko hvis jeg går med korte shorts eller skjørt. Dette antrekket er med andre et slags kompromiss med hensyn til mine fobier for å vise for mye.

SKJØRT+SKO forever21 TOPP ginatricot JAKKE nastygal.com BAG brandy melville

Med semi-transparant skjørt og deler av jakken, et snev av bar mage og sko med mellomhøy hel nådde jeg den gyldne middelvei i dag. En av kameratene mine fylte år, så det ble frokost/brunsj midt oppi all den fantastisk spennende lesing jeg holder på med for øyeblikket (skole = <3). Rundt 49.2% sarkasme tilstede i den forrige setning.

Dagens lesealbum: The xx – Coexist.
Dagens «jeg trenger å våkne opp»-sang: PSY – Gangnam Style