Ikke gå på taket på McDonalds!

Det prøvde nemlig meg og min kompis, Espen i går da vi var ute på natta og trente. Og det endte ikke så bra!

 

Jeg klatret først opp og gikk å kikket litt rundt på taket, men etter en liten stund merket jeg at Espen aldri kom. Da jeg gikk til kanten av taket for å se etter han, sto han inntil veggen og ble snakka til av en vakt på kick som trodde vi var innbruddstyver!
De ba oss om ID og måtte sjekke hva jeg hadde i sekken osv. Jeg må si jeg vurderte om jeg bare for gøy skulle løpe, ettersom jeg er ganske sikker på jeg hadde klart å stikke av. MEN vi hadde jo egentlig ikke gjort noe galt og det gikk fint. Alt i alt så gjorde jo egentlig de vaktene bare en god jobb!
Vi holder på med en ny video som jeg er sikker på blir sykt kul! Vi har gått rundt og funnet alle de aller kuleste stedene i byen, så jeg tror alle kjenner seg igjen minst et par plasser. Når denne er ferdig er jeg litt usikker på, fordi jeg har fått tilbud av Honningbarna om å bli med dem på turne å filme dem. Og det må jeg jo se på som en stor mulighet, men det avhenger om jeg får fri fra skolen. Holder dere oppdatert!