Lær hvordan du sminker deg via Youtube

Skal du ut i helgen, eller kanskje i dag, og vil se litt ekstra fin ut? Da vil du like dette innlegget. Før hadde jeg virkelig ingen anelse om hvordan jeg skulle sminke meg, og jeg var heller ikke bevisst over hvilken type sminke som passet til mine ansiktstrekk. Det var inntil jeg oppdaget Youtube. All min sminkekunnskap har sin base der, hvor man finner guider til alle mulige sminkemetoder. Her har jeg samlet noen guider som jeg håper dere også vil dra nytte av.

Naturlig høstsminke:

Røde lepper:

Smokey eyes:

Hvordan ta på maskara:

Hvordan sminke øyebryn:

(Spol til 03:32 for å slippe reklame, og komme direkte til guiden.)

Mulighetene er mange, og jeg vil råde dere til å finne ut hvilken øyefasong dere har, ansiktsform og lignende, for å finne guider tilpasset dere. Har du små øyne finnes det tutorials som lærer hvordan man sminker dem større. For dem med tunge øyelokk (som meg) finnes det også videoer som viser hvordan man skjuler det. For eksempel er det forskjellige måter å ta på rouge etter hvordan kinnbenene dine ser ut. Prøv deg frem, og lek deg!