Oppskrift: Jordbærlemonade

Etter mange år som hard core Pepsi Max-avhengig har jeg plutselig gått lei av brus. Dette gjør livet litt vanskeligere når jeg har kjempe lyst på søt drikke, for saft er liksom ikke helt det samme, men nå har jeg funnet den perfekte erstatningen. Lemonade! 90% av gangene jeg drikker det har jeg kjøpt det av andre, men jeg har også funnet den beste oppskriften på jordbærlemonade, og den produseres hyppig i leiligheten. Oppskriften er kjempe enkel:

Ca. 3 dl ferskpresset sitron juice (fra rundt 7 sitroner)
2 dl sukker
2 tekopper med jordbær kuttet i biter
1 liter vann

Bland juicen og sukker i blender, tilsett nesten alle jordbærene (la litt være igjen til pynt) kutt i biter. Hell oppi 1 liter iskaldt vann, et neve isbiter og voila!

Kjempe fint når du har besøk og vil servere noe godt (og pent), eller når du bare har sukker-cravings og trenger noe som kan stilne tørsten.