Turnè med Honningbarna, Mew og Aleksander til NM kvallik i turn!

Hei folkens!

Fikk ikke fortalt dere om jeg fikk bli med Honningbarna på turne eller ikke! Men grunnen til det er at jeg fikk lov å bli med så jeg har ikke hatt tid til å oppdatere dere. Alt skjedde utrolig kjapt, så nå har jeg vært i Hamburg et par dager og i Stavanger hvor jeg fikk med meg til min store overaskelse et av favoritt band, nemlig Mew! Og de hadde tilfeldigvis backstage-rom rett ved siden av Honningbarna. Jeg var mildt sagt ganske lykkelig! Og konserten var over mine forventninger! Så stavanger var et stort pluss for min del.

Vi har kjørt veldig masse disse dagene! Tror vi har kjørt 16 timer i bil, pluss 7 timer med danskebåten til sammen. Så nå er jeg endelig hjemme! Men kommer akkurat fra å ha havraftet med dem  og min gode venn Kathrine nå. Som dere ser på bilde, båten har 700 hestekrefter syntes jeg at jeg husker. Så det går sinnsykt fort og vi kjører i 3-8 meter høye bølger! anbefaler egentlig alle en sånn tur. Du kommer aldri til å syntes at andre båter går fort igjen etter en tur.

Onsdag morra reiser jeg til Asker! Også for å filme Honningbarna. Men jeg tror det er siste konsert jeg skal være med dem å filme, så da blir det digg å få trent litt igjen etter det. Lover dere noen kule stunts og videoer av gutta på bloggen snart!

Til helga skal faktisk Aleksander til NM kvallik i turn som er i Larvik. Her er en melding fra ham:

Hei sann folkens.
Jeg skal delta for Kristiansand turnforening. Jeg er med på herre laget (kun gutter) og mix laget (jente og gutter). Vi må være blant de ti beste for å kvalifisere oss. Jeg tror at de skal klare det. Jeg satser på å bli blant de 5 beste. Så jeg håper at dere ønsker meg lykke til. Aleks

Vi satser jo på at det blir første plass på minstemannen vår.

Mathias