When the going gets tough, the tough gets going

De siste ukene har vært superhektiske, men kjempegøye! Skole er i gang for fullt og lærerne driver konkurranseidrett i hvem som kan gi oss mest lekser, innleveringer, prøver og lesestoff, men som min søster akkurat sa til meg på Facebook: «When the going gets tough, the tough gets going.» Sosiallivet har involvert «Hawaii 5-0»-premiere på Waikiki Beach og overraskelses DJ-konsert fra Steve Aoki på et av favorittutestedene. Danset til langt på natt under sistnevntes konsert, og fikk sett filmstjerner på ekte under røde løper-eventet til førstnevnte. Fremdeles småforelsket i Alex O’Loughlin, skuespilleren som spiller hovedrollen i Hawaii 5-0. Synd han kommer til å bli pappa innen den neste måneden, men sånn kan det gå. Man kan rett og slett ikke få alt man vil her i livet.

Håper regnet ikke tar tar knekken på dere der hjemme. Akkurat nå sitter jeg og drikker kaffe for å jobbe mot air condition-kulde, klokka her er snart halv 11 og om litt over en time skal jeg være gjesteforeleser/lærer for en gjeng med bachelorgrad-studenter.

Ønsk meg lykke til! Smilefjes.