Cleopatra & Honey Boo Boo

Å kle seg ut bare en gang for Halloween er bare kjedelig. Ihvertfall hvis man har muligheten til å ta feiringen over flere dager. Årets tradisjonelle Halloween-kostyme ble Kleopatra, satt sammen av hodepynt fra ebay (15 kroner),  fotside sort kjole, gull-smykker og sminke a la Elizabeth Taylor. Skulle vise seg å ikke være så dyrt å kle seg opp som en av verdenshistoriens mest overdådige kvinner.

For å gjøre opp for Kleos dekadens, har jeg valgt å gå motsatt vei med onsdagens antrekk, som paradoksalt nok kostet litt mer. For da er jeg Honey Boo Boo. Gleder meg til å drikke meg energisk og flott på Go Go Juice (miks av red bull og mountain dew) slik den 8 år gamle redneck, skjønnhetskonkurranse-prinsessen gjør. Varmer opp med sketti til middag hver dag frem til da!

Skjønner du ikke den popkulturelle referansen? Sjekk ut denne videoen: