En sniktitt på våren


De siste ukene har jeg fått kikke på noen av våren og sommerens kolleksjoner, samt designersamarbeid. Det er så mye fint å se, så jeg føler for å hoppe over vinteren og gå rett til vår. Dessverre er ikke det mulig, men jeg har foreviget noen av tingene med kameralinsen, så jeg får nøye meg med å kikke på bildene i mellomtiden.

Det første bildet viser en del av BikBok sine vår- og sommerplagg. De satser på etniske aztec-mønstre, og det vet jeg om flere som blir glade for, deriblant meg. Min lommebok blir ikke det.. Tilbehør bærer også preg av etnisk inspirasjon:
Her er jeg på Polhem sitt presserom. Det er altfor mange fine ting på slike steder, så jeg får lyst til å lure med meg flere plagg hjem, men det går jo ikke. Eller..


Bianco viste frem sitt nye designersamarbeid med David Andersen. Mine favoritter er skoene ytterst til høyre, med ponnihår, cutout i skaftet og frynser.


Vårsko fra Eurosko og Dna. Jeg liker enkle sko med en tvist, som vist her. Den rosa sålen og metallplatene er overraskende elementer.

Ah, er det rart jeg lengter etter vår, eller? Men først kommer desember med jul, og det er fint. All ytterligere vinter er unødvendig.