Frokost som gjør starten på dagen mye bedre

Frokost er dagens viktigste måltid. Eller, det er ihvertfall det man har hørt siden man var liten. Likevel er det det måltidet som alltid må ofres til fordel for cirka alt annet man skal klare å få gjort om morgenen. Jeg dør jevnlig på bussen på vei til skolen rett og slett fordi jeg ikke har lyst på noe som kan ligne på frokost om morgenen, men har en kropp som krever frokost på en ufyselig trengende måte. Så jeg har satt i gang et par superenkle tiltak i det siste for å gjøre frokostritualene mine bedre.

God frokost #1: «Tunfisksalat» på grovbrød

Du trenger: 1 boks tunfisk (i vann), 4 ss rømme, 1/2 rød løk, 1 ts grovt pepper. Grovt brød. Eple.

Bland sammen tunfisk, rømme, rød løk (hakket i biter) og pepper. Skjær deg en skive grovt brød. Helst Torgrims Beste. Smør/putt blanding på skiva, legg et par epleskiver på toppen og du har en sunn og kjempegod frokost. NAM!

God frokost #2: Cottage cheese

Du trenger: Cottage cheese, kanel, eple. Grovt brød.

Veldig mange jeg kjenner spiser gjerne en bolle med cottage cheese + noe annet til frokost/lunsj/mellommåltid, og jeg har munchet en del cottage cheese i min tid jeg også men dette er min personlige favoritt. Rist brødet. Ha på en god dose cottage cheese. Hakk eplet i små biter og putt på skiva. Dryss et tynt lag kanel over. Voila. Dessert OG frokost på en gang.

God frokost #3: Frukt og yoghurt

Du trenger: Fersk frukt/bær og yoghurt.

ENKLESTE frokosten i hele verden. Det er KUN latskap som holder deg tilbake fra å spise dette hver dag. Kjøp fersk frukt på butikken. Hell i en bolle sammen med yoghurt (lett, med smak som går bra med frukten/bær).

God frokost #4: Frokostburrito

Du trenger: Egg, tomater, ost og bacon. Tortilla.

Jeg er av typen mennesker som ikke har noen problemer med varm mat til frokost. Varm mat til alle måltider er egentlig helt fint for min del. Frokostburrito (breakfast burrito) er noe jeg kan takke mine Calefornia-venner for, og har seilt opp som en stor frokostfavoritt. Lag en enkel eggerøre, stek bacon og hakk i små biter, hakk tomatene i biter og riv opp osten. Rull i en tortilla og frokost er klar. Du kan eventuelt kjøre den et minutt i mikrobølgeovnen/ovnen hvis du føler for å varme den opp.

Hva spiser du til frokost?