Høsttrend: Designerkopier til budsjettpris

Kjedebutikkene pleier å være flinke til å lage kopier av designerplagg, og det gjelder også for denne høsten. Her er designerkopiene fra to av høstens heteste trender til budsjettpris. Les også mine tips til hvordan du styler dem til hverdag og fest.


Cubus (899 kr), BikBok (399 kr), Cubus (399kr) og BikBok (599 kr).

Perlebroderier:
Designerinspirasjon: Balmain

Hverdagsbruk: Til hverdags ville jeg tenkt less is more. Plaggene er ganske mye i seg selv, så jeg ville forsøkt å tone dem ned litt. Bruk gjerne røffe lave boots til, eller enkle høyhælte skoletter. Velg enkle og stilrene baseplagg som singlet, bluse, genser eller jakke til underdelene, og kombiner gjerne sorte eller blå skinnyjeans med de broderte overdelene. En hverdagslig dressbukse vil også passe fint til. La hår og sminke være veldig enkelt.

Kveldsstyling:
Skal man pynte seg, så kan man gjerne kjøre på med å kombinere en perlebrodert jakke eller bluse med en perlebrodert underdel. Eventuelt er det kult med stramme skinnbukser til. Ta på stiletthælene dine, og ha minimalt med tilbehør til. Smink deg med sotede øyne, eller med røde lepper. La broderiene være i fokus, så kombiner med nøytralt tilbehør, som en enkel sort clutch og en ensfarget hvit eller sort singlet eller bluse. Her er tips til en elegant og enkel hårfrisyre som er ypperlig i festlig lag.

BikBok (699 kr), BikBok (399 kr), Cubus (299 kr) og Oasis (ca. 450 kr)

Cowboyskjorter:
Designerinspirasjon: Isabel Marant

Hverdagsbruk: Skinnyjeans eller løse casual bukser (f.eks dressbukser) passer ypperlig til denne stilen, med et fint tynt belte til. Kombiner gjerne skjortene med fine cowboyboots, men da bør du la resten av antrekket være enkelt, for å unngå at det blir for mye «western»-preg over det. Med lave enkle sko, eller ankelboots med hæl kan du gjerne bruke en hatt til, om du er ekstra modig. Det er også fint med frynseveske til. Men som sagt, begrens hvor mange cowboyplagg du kombinerer med på likt.

Kveldsstyling: Skinnbukser eller korte skjørt er veldig fine til denne type plagg. Også denimbuksa og dressbuksene kan brukes på fest med stiletthæler, eller et par fine Marant-inspirerte boots til. Sot øynene eller farg leppene røde. Tilfør antrekket en liten skulderveske, eller en clutch, og du er klar.