Innblikk i arkivet: Min høststil de siste årene


Jeg liker bedre å kle meg om våren og sommeren enn om høsten. For når kulda kommer føles det litt som om inspirasjonen min går i dvale. De dagene jeg står foran klesskapet og ser ut som et spørsmålstegn, så hjelper det ofte å ta en titt på arkivet mitt fra høst og vinter tidligere år. Selv om stilen min har forandret seg en del opp gjennom årene, så er den faktisk ganske gjenkjennelig tilbake i tid. Les videre for å se hvordan jeg kledde meg fra jeg var 19 år, i 2008, og frem til nå.

2008:

I 2008 (det året jeg ble interessert i mote), gikk det mye i sort for min del – i ulike varianter. Både blazere og skinnjakker fikk lufte seg. Midt på høsten en gang lot jeg lokkene falle, og håret ble ganske kort. Til tross for ensformige fargevalg og minimalisme så synes jeg likevel at jeg var flink til å variere uttrykket. Stilen min var ganske androgyn i den tiden.

2009:


I 2009 ble uttrykkene litt mer feminine. Jeg var plutselig litt stilforvirret, og visste ikke helt i hvilken retning jeg ville. Sort regjerte fortsatt, og andre fargevalg var nøytrale, men jeg eksperimenterte mer med materialer og mønstre. Håret var i sparefasen, og derfor ble det en del eksperimentering hårmessig.

2010:


Da høsten 2010 kom lekte jeg mer med farger, og forsøkte i størst mulig grad å unngå sorte plagg. Halsen ble dekorert med store strikkeskjerf, og jeg eksperimenterte enda mer enn året før. Stilen min begynte å definere seg mer.

2011:

Minimalismen var tilbake i 2011, og det gikk mye i kåper med doble knapper, ofte med bluser og skjorter under. Fortsatt prøvde jeg å unngå å bruke for mye sorte klær. Det ble ikke tatt så mange bilder dette året siden vi hadde overload med praksis på skolen denne perioden.

2012:

Okei. Jeg juksa litt, og tok med noen vårantrekk her, siden høsten har vært ganske kort så langt. Blusene går fortsatt igjen fra året før, men jeg har vært mer åpen til å bruke sorte plagg igjen. Den brune skulderveska har blitt brukt mye, og orientalske skjerf har fått gjøre antrekkene mer spennende. Jeg ser nå at jeg savner litt variasjon i stilen. Haha. Man finner frem til noe man liker, og har lett for å gå seg fast i et spor, så det blir spennende å se fremover nå, om dette innlegget hjelper på inspirasjonen.