Kino, Looper og Taken 2

Rømte leiligheten i går for å dra på kino og se Taken 2. Usikker på hvorfor. Til mitt forsvar så hadde jeg ikke sett eneren, jeg liker Liam Neeson ganske godt til vanlig OG det var ikke jeg som bestilte billettene (eller valgte filmen). Flaks at jeg har så mange unnskyldninger tilgjengelig, for de trengs for å forklare bort tiden jeg brukte på en så dårlig film. Missforstå meg rett, jeg er storfan av smådårlige action-filmer, men denne her var bare et nytt lavmål. Gikk hjem og så en episode av Sons of Anarchy for å gjøre opp for mangelen av ordentlig action, blod og slåsskamper.

JAKKE nastygal TOPP h&m BUKSE diesel BAG ebay SKO forever21

Det var vel forøvrig på tide at jeg fikk en liten kinosmell, de siste filmene jeg har sett har stort bare vært suksesshistorier fra en ende til den andre. Looper, med Joseph Gordon-Levitt og Bruce Willis var en positiv overraskelse og anbefales. Tommel opp! Joseph spiller Joe, leiemorderen som henretter folk for arbeidsgivere som befinner seg 40 år inn i fremtiden. Sci-fi, tidsmaskin, telekinesis og god gammeldags anarki og mafiavirksomhet. Umulig å ikke like det.

Sett noen bra filmer i det siste?