Smink deg «fin» til Halloween

Den kommende uka varmer vi opp til Halloween her på Sørlandsstil med ulike tips og triks i forhold til kostymer og diverse. Først ut er hjelp til hvordan du kan sminke deg skummel. Som alltid finner jeg sminkehjelpen jeg trenger på Youtube. «Halloween makeup tutorial» er den gyldne søkesetningen.

Det er genialt å få veiledning av eksperter hjemme i stua. Det er helt vilt hva de får til med enkle grep. Mitt tips er å blande den hvite sminkekremen man kjøper i kostymebutikker med litt av foundationen sin, så slipper man at det blir ujvent. Den hvite kremen har en tendens til å klumpe seg.

Dette «arret» ser veldig ekte ut, også er det en kul idé som ikke krever mye tid. Det er perfekt for den som ikke ønsker å klatte på skrekksminke i hele ansiktet.

Vampyrsminke. Dette er litt kulere enn å kun kjøre standard vampyrlook med hoggtenner og et ellers vanlig sminket ansikt. Når man først skal kle seg ut, så får en ta den helt ut, synes jeg.

Corpse bride er en utrolig kul utkledningsidé. Og denne sminken er råkul. Jeg blir så fascinert av hvor enkelt det egentlig er å få til. Resultatet ser så avansert ut.

Blod er et naturlig element på Halloween, og her påført et likansikt. Det er noe av det samme jeg pøvde på i bildet over, fra 2010, men resultatet mitt ble langt fra like kult som dette.

Jeg vil anbefale alle å ta et Youtube-søk for å finne kule sminkeideer. Når det først er Halloween kan man virkelig gjøre noe ekstra ut av det.