DIY: Bustier med perledekorasjon

En av kommende vår og sommers store trender er BH-lignende overdeler, med bar mage til. Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele dette gjør-det-selv-prosjektet jeg har gjort med dere. For å gi min bustier en mer personlig vri, så valgte jeg å dekorere den med perler. Ofte bruker jeg denne under litt gjennomsiktige topper, som viser både mage og dekorasjon. Mens andre ganger lar jeg den skimtes i overkant av toppen.

Bustieren min er fra H&M, mens perlene kjøpte jeg på en hobbybutikk i Kristiansand som nå er lagt ned. Om man ikke føler seg komfortabel med å vise mye hud, så kan man velge en bustier som går lengre ned på magen.

Finn frem nål og tråd, og bruk samme tråd på en rad med perler, før du fester den. Det vil ta mye mindre tid enn om du fester hver enkelt perle. Dette er et prosjekt om lar seg gjennomføre relativt lett. Vær kreativ, og gi din bustier et personlig preg med ulike broderier.