Foto: Dokumenter en av våre vakreste årstider


Vinteren er like rundt hjørnet, men før snøen melder sin ankomst er det noen ting du bør ta deg tid til å oppleve. Høsten er en av de vakreste årstidene vi har i Norge, estetisk sett. Ta med kameraet ut i naturen, og ta fantastiske bilder. Hent inspirasjon fra mine øyeblikk fanget av linsa.Nesten alle bilder blir magiske med naturens fargespill. Variasjoner av gult, orange og rødt er utrolig fascinerende. Enten kan man ta oversiktsbilder som dette, eller gå tett på løvet. Nesten alle bilder blir magiske med slike motiver.


Kast for eksempel løvet i lufta og få kule blinkskudd. Dette er et av mine favorittbilder. Det er så mye liv i det. Dette er definitivt et profilbilde som garanterer deg mange likes, for dem som bryr seg om slikt. Hehe.


Nydelige omgivelser gjør hele motivet. Jeg er også glad i dette bildet. Det er noe harmonisk og beroligende over det. Høst og benk med gult løv er en klisjé, men en utrolig vakker en.


Finn de fineste landskapene. Parker er rimelig idylliske nå, og jeg har sett bilder fra Ravnedalen som er magiske! Ellers er det mange fine motiver i skogen. Sjekk Marens oversikt over noen av Kristiansands beste turløyper.


Gå tett på. Fargespillet i bakgrunnen gjør nærbildene ekstra fine. Vær bevisst på hvordan bakgrunnen ser ut når du tar bilder. Ofte har dette mye å si for helheten.

Ta med deg kameraet, lek deg med ulike motiver, ha det gøy! Sjekk gjerne flere av våre foto-tips før du drar ut.