Takk for oss!

Da var det over for denne gang. Sørlandsstil tar en pause, og vi tar oss en pust i bakken mens eksamener og juleferie (endelig) nærmer seg med stormskritt. Det siste halvåret har vært en virvelvind av festivaler, konserter, reiser, kafébesøk, lekser, gjør-det-selv-prosjekter, god mat, fine folk, og alt har blitt dokumentert her på bloggen. Vi vil benytte anledningen til å takke Fædrelandsvennen for å ha gitt oss muligheten til å dele våre øyeblikk med dere, og dere lesere for at dere har klikket dere inn og fulgt oss på vår bloggreise.

Juni, juli og tidlig august ble tilbragt med sol, sommer og Sørlandet. Hove, Palmesus, Odderøya Live og Super Sonic, danseforestillinger, bingo, vintage-shopping og is i Nupen. Hytteturer til Sandefjord og Søgne, matlaging, hjemmebesøk hos kule bloggere, DIYs og alt som er gøy/fint/kult/spennende. Kort fortalt (fordi et bilde sier mer enn tusen ord. Eller i hvert fall ti ord. Med mindre de er velvalgte).

Da høsten kom flyttet Maren tilbake til Hawaii, og Lena troppet opp på Mediehøgskolen Gimlekollen for å fortsette studiene der. Men forandring fryder, og i løpet av høsten pakket Lena kofferten og dro til Oslo for å søke lykken. Maren leste kjedelige skolebøker, dro på småspektakulære skogsturer og opplevde ordentlig amerikansk Halloween for andre år på rad (for en fest!). Lena har dokumentert fine ting norsk høst, mens Maren har prøvd seg på ting hun ikke kan (som aerial silk). Her er noen høstbilder:

Så hva skjer nå?

Maren: Jeg har fortsatt halvannet år igjen på Hawai’i før jeg skal bevege meg videre. Studier, jobb som redaktør i studentavisen, frilandsjobber som journalist/fotograf og livet generelt vil fortsette i sitt vante, «jeg kunne ønske det var flere timer i døgnet»-tempo. Akkurat nå skal vi ha ut to utgaver til av avisen, jeg har et par eksamener og innleveringer som må jobbes på og så hopper jeg rett på første fly hjem til familie, snø, hund, pepperkakedeig fra IKEA, julemarsipan og SNØ.

Lena: Etter noen måneder i Oslo stortrives jeg. Dagene går med til å bli kjent med nye mennesker, oppdage Oslo og dra på spennende pressevisninger- og eventer. Om omtrent en måned til er det eksamen, så pensumlesingen må skrus opp et ekstra gir. Forhåpentligvis har jeg en ny jobb innen året er omme, og flere spennende prosjekter på gang. Som Maren gleder jeg meg utrolig mye til å komme hjem til julelys i Markens gate, (forhåpentligvis) snø og Mammas herlige mat. Året så langt har vært fantastisk, og jeg har planer om å holde det nivået helt inn til målstreken og inngangen til år 2013.

Følg oss videre

Men reisen ender ikke her, for det er fortsatt mulig å finne oss på våre egne blogger for de som ønsker det. Lena sin blogg finner dere ved å klikke inn hit: http://elenita.no, og Maren holder til  på http://lostmyhead.org.

Fædrelandsvennen er alltid interessert i å bli gjort oppmerksom på spennende, lokale blogger av alle slag. Send gjerne en mail til Malin Schulze (malin.schulze@fvn.no) om du har en blogg du er stolt av.