Folk på Festival: Ravnefest

Ravnefest5

Ravnefest – festivalen som ikke er en festival – lagde liv i Ravnedalen i går, og rundt 4000 sørlendinger (og meg) tok turen opp for å se Mikael Paskalev, Kurt Nilsen og Kaizers Orchestra live. Med stor sjanse for regn og relativt kalde temperaturer hadde folket kledd seg i allværsjakker og tjukke boots (Idé til ny spalte? Hvor mange forskjellige, blå, allværsjakker kan man spotte på en kveld), men freshe folk klarer å se fine ut selv når de er kledd for varmen. Nordmenn ihvertfall. Her er mine favoritter fra årets første sommerfestival på Sørlandet.

Ravnefest1

Varmt, kult og varmt. ‘Nough said.

Ravnefest2

Fremdeles ikke lei av hverken burgunder, oppkneppede skjorter eller todelte jakker. Spesielt ikke i kombinasjon.

Ravnefest3

Nydelig genser! Og så er jeg stor fan av folk som matcher hverandre. Grilldress-matching er aldri fint, men dette her var bare koselig.

Ravnefest4

Ingen klær som er mer sommerlig for meg en fargerike kjoler, og denne lyste opp i blant allværsjakker og mørk denim. FIN!

 Ravnefest6

Er ikke festival uten folk som kjører stil langt ute på sidelinjen av normalen. Livet hadde vært så kjedelig uten folk som dette. Dobbel-like!

Ravnefest7

Peneste jenta på hele festivalen. Og et godt bevis på at svart ikke er ensbetydende med kjedelig. Og med en ekstra strikkejakke slengt over bagen gikk det greit når natten og kulden trakk innover Ravnedalen.

Ravnefest8

Sees på Timbuktu og Gogol Bordello idag?