Hva skjer i Kristiansand neste uke

kaizers

Sola er tilbake, og hjemme hos oss gjør familien klart til ny dag med orienteringsfestival. Men orientering er kanskje ikke for alle, og er heller ikke det eneste som skjer i byen denne helga og neste uke. Ingen store planer enda? Her har du en oversikt over hva som skjer i byen den neste uka, kanskje det er noe for deg?

22. juni – O-festivalen fortsetter, Pluss Bank Cup samler barn og Posebymarkedet i Posebyen er åpent for alle som vil dra på litt hjemmelaget/second-hand shopping. Lyst til å komme deg ut og høre på musikk bør du traske bort til Kilden og få med deg Opera i Parken (som har tatt værforbehold og flyttet fra Ravnedalen til Kilden). Ikke noe for deg? Junkyard.no inviterer til skatekonkurranse i Nybyen kl14. Lyst til å komme i sommerstemning og danse deg inn i sommernatten? Kick inviterer til Ibiza og LoveSpice i kveld.

23. juni – Søndag betyr fri, café-kos og vintage markeder. I Ravnedalen er det Vintage Marked i år som ifjor, dra opp til plassen utenfor Generalen for å gjøre et vintage-kupp! Senere på kvelden er det jo St. Hans Aften, og hvis du ikke allerede har planer om å dra på hagefest eller ut i sjekte sammen med gode venner så blir det stor fest ute på Tangen med bål og musikk. Blir ikke mer sommer en St. Hans. Med unntak av festivaler på Sørlandet.

kvadraturen

25. juni – Tine Wulff spiller på Pir6 i forbindelse med TrashPops sommerkonserter! Hele uka – med unntak av mandager, universal «alle museum er stengt»-dag – kan du ta turen innom SKMU (Sørlandets Kunstmuseum) for å se på den utrolig kule utstillingen til Yayoi Kusamas fra Japan. Utstillingen heter Dots Obsession – Love Transformed Into Dots, og er besøks- og fotoverdig.

27. juni – Torsdag på Torvet inviterer til musikk og sang og dans. Legg fra deg stolthet, beskjedenhet og surmuling hjemme. Om ikke annet så kan du le av Elexia-danserne. Det pleier jeg å gjøre.

28. – 29. juniRavnefest i Ravnedalen: Kaizers Orchestra, Mikhael Paskalev & Gogol Bordello er noen av dem som inviterer til musikalsk fest i Ravnedalen. Jeg gleder meg til å høre et av Norges beste live band live igjen, konserten under Odderøya Live ifjor var litt over middels fantastisk.

29. juni – Posebymarked OG Vintage Marked igjen. Mer shopping!

Hva skal du i helga og neste uke?