Kunsten å bryte alle regler

20062013-3
Da har jeg sendt min bestevenninne avgårde på bryllupsreise/weekend, og tatt turen opp til Alexander Kiellands plass for å feire min bestekamerats bursdag med brask og bram. Penthouse med utsikt over Oslofjorden kan man ikke klage på, og strålende sol gjør meg heller ingenting.

Brøt alle regler og tok en Carrie Bradshaw med bukser og hvitt til vielsen, med brudens velsignelse (hun var med og kjøpte toppen). Så lenge man er klar over reglene er det noen ganger greit å bryte dem!

Satser på at værmelding tar feil, så solen varer hele helgen. Ihvertfall i Kristiansand. Drar hjemover i morgen tidlig for å ønske velkommen nesten 3000 orienteringsløpere til O-festivalen. Hvis du skal ut i Dyreparken imorgen så vil du sannsynligvis møte på en hel haug med treningsklærkledde, overtrente gærninger som løper rundt og leser kart mellom Kapteins Sabeltanns verden og tigere.

Men først skal jeg gjøre Oslo by utrygg. Litt ihvertfall.

20062013-1

BUKSER h&m TOPP gina tricot SMYKKE homecoming honolulu

20062013-2

Ha en fin kveld!