Paskalev, Kurt og Kaizer i Ravnedalen

untitled-6

Kaldt, men ingen regn. Lange køer, men fornøyd publikum. Ravnefest igår var en koselig, om enn en litt halvveis opplevelse. Som ny, minifestival forventet jeg ikke opplegg a la Hove eller Palmesus, og selv om bongkøene gjorde mange publikummere irriterte var jeg ikke en av dem. Hvem trenger mat og drikke når man har god musikk på scenen? Ravnefest har booket basert på live-ferdigheter, og artistene leverte. Jeg er fremdeles litt småforelska i Mikhael Paskalev etter å ha sett han live ifjor sommer på en annen sørlandsfestival, og fyren er nesten for kul og hipster for sitt eget beste.

Ravnedalen er en av mine favorittsteder i Kristiansand, med røykmaskin og bra musikk får man en nærmest trolsk følelse. Igår sang jeg med Mikhael, Kurt og Kaizers, idag skal jeg danse til Gogol Bordellos sigøynerpop. Sees der!

untitled-26 untitled-24  untitled-27 untitled-33 untitled-16

untitled-34 untitled-39 untitled-44 untitled-62 untitled-64 untitled-79 untitled-89 untitled-98untitled-122untitled-143untitled-138   untitled-187