DIY: Festivalklar på 5 minutter

festivaldiy

Etter to dager traskende rundt med 90% av eiendelene mine i bukse/jakkelomma gikk jeg lei av å aldri finne det jeg letet etter, så da jeg våknet i dag bestemte jeg meg for å kjøpe en sånn mobil/kortlomme som man går med rundt halsen. Etter 4 år på festival har jeg endelig begynt å skjønne at de faktisk er ganske praktiske.

Etter en god time i Kvadraturen gikk det opp for meg at dette på alle mulige måter ikke var dagen min, for å finne en jeg liker er tydeligvis enklere sakt enn gjort. Så da bestemte jeg meg for å lage en istedenfor.

Vært ute for samme problemet? Her har du en av de enkleste DIY-prosjektene jeg noensinne har gjort (hvis du bruker mer enn 5 minutter på denne er du treig).

festivaldiy-1

Du trenger: Hulltang, en lomme som du liker fasongen på, tråd eller lignende til anheng, en sprettekniv og en saks.

festivaldiy-4

Begynn med å løsne anhenget (hvis du har valgt en som allerede har det). Jeg likte ikke måten denne var festet på – på baksiden – og syns også at den så litt kjedelig ut.

festivaldiy-3

Bruk hulltangen til å lage hull der du vil ha festene til de nye anhengene.

festivaldiy-2

Tre tråden igjennom og knytt på innsiden for å feste den. Jeg valgte en mørk, flettet skinntråd jeg fant på Hobbyhimmelen (hvor jeg også kjøpte hulltang), men en lenke eller tråd i en kontrastfarge hadde også gjort seg.

DIY-1

Voila! Du er ferdig.
På tide å komme seg på festival!