DIY: Laptop-cover

Laptop-cover

Da sitter jeg på bussen med retning Oslo og sommerseminar for ANSA (Association for Norwegian Students Abroad). På Hawaii er jeg den typen menneske som liker å involvere seg i studentorganisasjoner, så for øyeblikket fyller jeg fritiden min med verv i ANSA Hawaii og ANSA USA. For et par uker siden kjøpte jeg ny data – etter å ha slitt ut den gamle med mange timers Facebook og blogglesing hver dag – og da ble plutselig alt tilbehør alt for stort. Istedenfor å bruke masse penger (og tid!) på å finne det perfekte coveret til maskinen, bestemte jeg meg for å sette sammen min egen variant. Superenkelt, relativt billig og ingen andre har noe som ligner.

Laptop-1

Stoff – av typen som ligner på skinn for eksempel, jeg gikk for semsket
Tråd – i en kul farge, jeg brukte lilla satin-tråd
Nål – tykk
Saks
Hulletang

Jeg – eller teknisk sett så var det mamma – kjøpte stoff og tråd på Stoff & Stil. Jeg planlegger å lage et til i litt stivere skinn (alternativt lær), og med knapper istedenfor tråd, jeg må bare finne ut hvor man kjøper det i byen. Tips?

Laptop-3

Begynn med å måle og klippe opp stoff etter dataen din. La det være litt over 1 cm på hver langside og cirka 2-3 cm på den ene kortsiden.

Laptop-4

Brett innover, og fest med knappenåler/sikkerhetsnåler. Brett på midten så kortsidene ligger mot hverandre.

Laptop-5

Sy sammen kantene med teppesting. Har jeg nevnt at jeg er veldig glad i teppesting? Nå har jeg ihvertfall sagt det igjen. Teppesting er fantastisk enkle, og en genial oppfinnelse. Takk, mytiske skaper av teppesting.

Laptop-6

For å gjøre livet enkelt – og det er jeg alltid veldig fan av – brukte jeg hulletang til å lage hull til tråden.

Laptop-7

Sy til enden, brett inn kantene øverst og fest med to kryss på hver side.

Laptop-9

Ferdig!