It was Justified

food

Idag ga kroppen opp, så da var det greit å ha første sesongen av Justified liggende. Fantastisk serie om en særdeles kjekk U.S. Marshal som blir sendt tilbake til hjembyen sin i Kentucky etter en skyteepisode i Miami som setter ham i et dårlig lys. I Kentucky har de en helt fantastisk samling sære og sjarmerende mennesker, blant annet en koselig gjeng nynazister som Raylan må forholde seg til, i tillegg til ekskona og faren han ikke har snakket med på for alltid. Morsom? Yes. Avhengighetsskapende? Selvsagt. Verdt en dag innendørs også hvis man ikke er syk? Definitivt. Anbefales!

Fikk sykebesøk nå på kvelden som lagde mat. Er det ikke rart hvor mye bedre mat smaker når andre folk lager det for seg? Når jeg blir stor skal jeg få meg personlig kokk, eller gifte meg med en.