Musikk: Typisk Sørlandsstil

Bastholmen-sommer-2

Dager som denne er det jeg lever for. En god bok, et glass med iskald drikke (hjemmelaget iste for eksempel) og solbriller. Kommer nok ikke til å være like glad i livet når jeg skal legge meg med solbrent rygg og mage i kveld, men den tid den sorg. Sørlandet viser seg fra sin beste side om dagen, og jeg nyter det så lenge det varer. Solbrent hud kan varme meg godt når regnet på et eller annet tidspunkt dukker opp igjen!

Dagen har også blitt tilbragt med musikk signert Sørlendinger, satt sammen en liste som passet perfekt for dager hvor jeg føler at Sørlandet er mye bedre enn resten av Norge, og verden.

Bastholmen-sommer-1

Dagens soundtrack består av musikk av og med sørlendinger, perfekt for en fin dag på Sørlandet:

Sørlandsstil
(spotify-link)