På kjole-jakt

1-juli-2

Ute på tur i byen for å finne kjole til bryllup om to uker. Forrige bryllup jeg var i brøt jeg alle regler med tanke på fargebruk (gisp!) men denne gangen skal jeg holde meg til reglene fra Skikk & Bruk-boka. Så langt har jeg ikke fått noe napp, men hvis noen har tips til en sommerlig, blå eller grønn kjole = skrik ut (eller legg igjen en kommentar under her, hvis det er enklere)!

Det er mange regler man skal forholde seg til i bryllup, ihvertfall hvis man vil fremstå som et ordentlig menneske. I tillegg til tidligere nevnte fargebruk, skal man også passe på utringning og lengde og snitt. Ikke for mye hud (men helst ikke for lite heller, er da et sommerbryllup), ikke for tettsittende, ikke for høye heler, osv. Det er til å bli gal av.

1-juli-1 1-juli-3 1-juli-4

BUKSE image SKO gardenia GENSER & RING brandy melville JAKKE bikbok BAG marc by marc jacobs SMYKKE homecoming honolulu