DIY: iPad-cover

ipad-howto

Da har jeg kommet meg inn til Oslo og holder på å gjøre meg klar til Fam Irvolls visning på Alfreds Hage. Blir fint å se alle kjentfolkene fra Oslo igjen. Før jeg dro sydde jeg sammen et cover til iPad’en min, inspirert av høstens etnisk russiske og nord-asiatiske trend. En superenkel DIY på ettermiddagen her altså med andre ord.

howto

Kjøpte en bordbrikke på Åhlens, klippet av enden og sydde den sammen med teppesting. Passet på å få tredd tråen igjennom de fleste teppestrimlene, slik at de ikke rakner opp med en gang. Ganske fresht, ikke sant?

Kjøpte en hvit brikke i samme teppestoff og sydde det sammen på sidene – uten å klippe av noe – med rosa tråd. Resultatet ble et til cover til macbooken, så fort jeg har klart å finne på en fin lukkemekanisme. Forslag?

Se flere DIYs her.