End of summer

oslonights

Da sitter jeg på bussen på vei tilbake til Sørlandet, Kristiansand og de to siste ukene av ferien min. Nå nærmer hverdagen seg med stormskritt, og jeg merker at jeg er mer enn klar for å komme meg tilbake til skole, jobb og alle vennene jeg ikke har fått sett hele sommeren.

Parallelt med dette vil jeg jo helst at sommeren skal vare evig, eller ihvertfall en måned eller to til, så jeg får nok tid til å gjøre alle de tingene jeg skulle gjøre i sommer. Det er ikke mange nok timer i døgnet, selv i ferien. Flaks for meg at sommer-biten av sommerferie – den delen hvor solen alltid varmer, hvor man kan gå i sandaler og lette kjoler, og tilbringe sene kvelder på verandaen med god mat og enda bedre drikke – den delen slutter aldri på Hawaii.

Men ingenting er som en ordentlig god sørlandssommer, slik som den vi har fått i år. 2 uker skal jeg nyte den for alt den er verdt, og så skal jeg dra tilbake til Stillehavsøyen min.