Klatremus, det er meg

klatre-1

Igår dro vi på team building med Team America i klatreparken på Tryvann. En i utgangspunktet strålende idé, hadde det ikke vært for at vi bestemte oss for å ta den absolutt vanskeligste ruten rundt i tretoppene. Jeg lider jo av sterke illusjoner om at jeg er i form, noe som motbevises og brutalt knuses hver eneste gang jeg faktisk er fysisk aktiv, og gårsdagen var intet unntak. Resultatet er 17 blåmerker så langt, og det faktumet at jeg har problemer med å løfte armene over 30°. Go team!

Når det er sagt så var det fantastisk gøy! Dette var andre, men ikke siste, gangen jeg har prøvd meg i en slik klatre-i-trærne-park, og det har noe bra for seg. Å gå på slakk line 8 meter over bakken er for eksempel kjempegøy! De har forøvrig en klatrepark oppe på Evje hvis du vil prøvde deg på noe lignende på Sørlandet. Kan anbefales! Bare ha litt selvinnsikt på hvilket nivå du befinner deg på, det er noe du vinner på i lengden!

Ha en fin dag!