Mary-Kate & Ashley for BikBok

marykateashleyforbikbok-2

Idag ble første del av Mary-Kate og Ashley Olsens kolleksjon for Bik Bok tilgjengelig i butikk. Jeg tok turen opp for å se om det var noe som fristet og kom hjem med denne toppen. Som Hawaii-beboer er jeg ikke helt målgruppen for denne kolleksjonen, som skriker høst, varme klær og kaldt vær.

Det er noen ting som er soleklare favoritter fra kolleksjonen, og veldig mye du ikke skal ta med deg hjem. Personlig var det kun 4 plagg som stakk ut i en kolleksjon som ellers lider litt under å være produsert i skikkelig kjipe materialer. Den er også ganske kjedelig om jeg får si sånt om en kolleksjon som skriker av skandinavisk minimalisme. Enkle basics – noe kolleksjonen i stor hovedsak består av – gjør seg mye bedre når det er i stoffer som ikke blir slitte og nuppete etter første vask.

bikbok

Bilder: Bik Bok Norge

Hvis du vil bruke penger på Mary-Kate og Ashleys billigkolleksjon, sats på frakken med glidelås, det asymmetriske skjørtet og den halv-gjennomsiktige, blondeblusen. De har nok særpreg til å gjøre seg verdig «kjendisdesigner»-stempelet, men er fremdeles brukervennlige nok til at du kan gå med dem mer enn en gang.

marykateashleyforbikbok-6

Jeg gikk for søndagsskole-toppen, som har en morsom a-fasong og kule glidelåsdetaljer. Føler meg litt som en prest/nonne/søndagsskolelærer med den lille kraven, men det er da ikke så galt her i bibelbeltet.

marykateashleyforbikbok-7

Satser på at neste del av kolleksjonen – som kommer i butikk i september – er mer spennende enn dette. Terningkast: 3.

marykateashleyforbikbok-8marykateashleyforbikbok-5 marykateashleyforbikbok-9

Hva syns du om kolleksjonen?