Moods of Norway – Hurra for 10 år

moodsofnorway-19

Igår inviterte Moods of Norway venner, bekjente, innkjøpere og folk som liker dem på Facebook til fest i Oslo Spektrum. Gjestelisten inkluderte glamormodeller, Christian Ringnes og Jenny Skavlan, i tillegg til avdankede Idol-deltakere, realitystjerner og en hel haug veldig hyggelige mennesker. På VIP-området drakk man ut av gullbeger, Maya Vik styrte musikken og Starbucks iskaffe ble levert av servitører som rullet rundt på rosa rulleskøyter. Tone Damli stod for bursdagssangen, og Madcon stakk innom for å synge de 3 sangene alle kan, før festen ble avsluttet med The Moods of Norway Band med Moods-Stefan som vokalist. Aint no party like a Moods of Norway-party.


moodsofnorway-5moodsofnorway-3 moodsofnorway-6moodsofnorway-7 moodsofnorway-8moodsofnorway-12moodsofnorway-4 moodsofnorway-15moodsofnorway-18-1 moodsofnorway-16 moodsofnorway-20moodsofnorway-25moodsofnorway-29 moodsofnorway-21 moodsofnorway-22 moodsofnorway-30moodsofnorway-28

Sees neste år, Moods!