Norgesferie: Kjeragbolten

kjerag-29

Kroppen er sår og nesa solbrent, men min Norgesferie har fått en verdig avslutning med turistattraksjon nummer 1 og 2: Kjeragbolten og Prekestolen. Bildene her er fra førstnevnte, som ble gjennomført igår. Min tante inviterte min kusine og meg med på to dagers-tur til Kjerag og Prekestolen. 2 timer opp i heia til Rysstad (eller Bjørgum om du vil), en fantastisk tur over fjellet forbi Brokke og Suleskaret, og ned til Lysefjorden. Kjeragbolten kan man faktisk klare å presse inn som en dagstur og roadtrip hvis man drar tidlig nok. Anbefales hvis du har en ekstra feriedag til overs nå på tampen og fremdeles ikke har tatt et av de obligatoriske Norge-bildene fra Kjeragbolten.

kjerag-3kjerag-8kjerag-12kjerag-16kjerag-24kjerag-7kjerag-32kjerag-36kjerag-43kjerag-40kjerag-11kjerag-54kjerag-56kjerag-58kjerag-61kjerag-62kjerag-65