– Det var min idé!

I en digital verden må vi som jobber i tradisjonsrike og tradisjonelle mediehus som Fædrelandsvennen utvikle oss raskere enn noen gang.

Nye sosiale medier, endrede digitale handelsvaner, nye lesevaner og endring og eksperimentering med forretningsmodellene i mediehusene må vi forholde oss til hele tiden.


Gjennom min nye blogg så ønsker vi å by på litt av det som skjer på innsiden av mediehuset, fortelle hva vi jobber med mens vi jobber med det, hvilke problemstillinger og avveininger vi må gjøre og aller viktigst: la deg som leser av fvn.no være med å prege våre nye produkter mens vi utvikler dem.
Sagt på en annen måte: gjennom å følge denne bloggen vil du ha kunnskap om det vi gjør, før det lanseres og fra tid til annen kan du kanskje si: det der var min idé!
Det krever at jeg tør ta dere med på råd og dele vår informasjon og argumentasjon. Denne kanalen har jeg virkelig gledet meg til å åpne, samtidig som jeg har respekt for at dere skal dyrkes og følges opp. Det vil kreve mer av meg i min hverdag, men jeg er sikker på å få enda mer tilbake enn jeg investerer. Håper dere vil like bloggen